tick 30 dagars öppet köp tick Lågprisgaranti tick Snabb Leverans tick Alltid 39kr frakt rating

Våra övriga produkter

Hos Prylstaden hittar du alltid ett brett och uppdaterat sortiment av saker som är allt från direkt nödvändiga till bara kul att ha. Genom att handla dessa saker till hem, fritid och hobby från oss så slipper du hoppa runt mellan en massa olika butiker för att få tag på de bästa och billigaste varorna. Vi erbjuder alla de bästa produkterna och alltid till bäst pris.

Vårt produktspann är brett, du hittar allt från smarta spionkameror till billiga LED lampor och roliga presenter hos oss och vi önskar att du alltid börjar leta efter de prylar du behöver här hos oss på prylstaden.se. Vår butik är ett prylfantasternas paradis, dels på grund av det breda utbudet, dels på grund av de låga priserna och dels på grund av den oklanderliga kvalitet du alltid får.

Fritid och hobby

Bland våra varor har vi en hel del för hus och hem, allt du behöver för att vardagen ska flyta på utan besvär, som billiga LED lampor och annan belysning till exempel. Vi har dock också prylar för alla de saker du ägnar dig åt enbart för att du gillar det: spelkonsoller, klockor, skönhetsvård, hushållsutrustnng, leksaker, attiraljer till bilen, båten och trädgården med mycket mer.

För den uppkopplade

Datorer är idag mer än bara en naturlig del av vår vardag, det är i dem vi spenderar en avsevärd del av vår tid och uppmärksamhet. Det gäller att ha bra verktyg. Hos oss på Prylstaden finner du allt du behöver för din dator och mobiltelefon, dessutom finns vi alltid tillgängliga för support.

Ha koll på det som är viktigt

Det vi är experter på ligger inom kategorin övervakning, vi har ett utbud av spion- och övervakningsprylar som få i branschen kan matcha. Våra priser matchar ingen så att handla frå Prylstaden är alltid att välja en bra affär.

Välkommen!